Urnenhemel

De as van een dierbaar persoon blijft veelal achter bij familieleden of vrienden. De herinnering aan deze dierbare persoon kan op diverse manieren worden ingevuld. Het bewaren van de as in een urn, miniurn of assieraad is een mogelijkheid om het gevoel te hebben deze persoon nog bij je te hebben.

De webwinkel http://www.urnenhemel.nl is onderdeel van Deja Stone in Kattendijke. Wij bieden een breed assortiment urnen, miniurnen en assieraden, die veelal uniek in zijn soort zijn. Door samen te werken met kunstenaars die met de hand deze urnen maken, krijgt u een uniek exemplaar die niemand anders heeft. Ook een dierenurn of kinderurn vindt u bij ons.

Wanneer u de as van uw dierbare wilt teruggeven aan de zee of aarde dan bieden we een groot assortiment biologisch afbreekbare urnen aan. Daarmee kunt u een verstrooiing op zee organiseren of de urn begraven op een dierbare plaats. Wij hopen dat wij met ons assortiment ook u kunnen helpen om uw dierbare op persoonlijke wijze te blijven herinneren!  

Adres
De Aanwas 4
4474 NK
Kattendijke

Telefoon
06 12 20 32 87

Website

E-mail

Rubriek
Assieraden / Urnen

Urnenhemel